Santiago Costa: “Hem estat víctimes del gratis total” - Asociación de Directivos de Comunicación

Dircom Catalunya

Santiago Costa: “Hem estat víctimes del gratis total”

9 juny, 2022 | Dircom Catalunya

Dircom Catalunya ha posat en marxa el Cicle d’Esmorzars amb Directius de Mitjans Territorials per acostar els directius de comunicació als mitjans de referència al territori. L’estrena la va dur a terme Santiago Costa, director del Diari Segre, en una trobada que va servir per recuperar els esmorzars a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) després de la pandèmia, tan significatius per a Dircom Catalunya.

Durant la seva intervenció, el director del Segre va treure pit de les dades de difusió del rotatiu a Lleida, on són líders indiscutibles, molt per davant de La Vanguardia. Entre els reptes de futur que va plantejar, hi ha en primer lloc un replantejament del negoci. “Hem estat víctimes del gratis total i ara trencar el gratis total que impera a les xarxes serà molt complicat”, va afirmar. Per a Costa és un objectiu fonamental “la identificació amb la marca”, “convertir-nos en prescriptors arrelant més la marca entre els lectors”. Tot i que va admetre que el seu punt fort és la proximitat, considera que “cal canviar rutines, donar més informació pròpia i el més arrelada possible al territori”.

A Costa el va acompanyar el president del Grup Segre, Robert Serentill, en una sessió que va presentar i moderar el vicepresident de Dircom Catalunya, Fede Segarra.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada