La Colección Dircom, que impulsa l’Editorial UOC, compta amb dues noves publicacions, Comunicación Institucional Pública y Comunicación interna de pandemia, les dues disponibles per al públic en general - Asociación de Directivos de Comunicación

Dircom Catalunya

La Colección Dircom, que impulsa l’Editorial UOC, compta amb dues noves publicacions, Comunicación Institucional Pública y Comunicación interna de pandemia, les dues disponibles per al públic en general

8 abr., 2022 | Dircom Catalunya

En un context VUCA extrem les exigències comunicatives són molt altes. Aleshores, com es va gestionar la comunicació interna en el pitjor moment de la pandèmia? Comunicación interna de pandemia, obra de les autores Laura Verazzi, Laia Padrós i Carla Vilamajó, ofereix una col·lecció de casos generada a partir d’entrevistes a professionals que van estar al capdavant de la gestió de la comunicació interna durant l’estat d’alarma causat per la crisi sanitària de la COVID-19. Pràctiques reals, analitzades i creuades amb decenes d’altres veus —llibres, referents i estudis— en un exemplar replet d’idees i reflexions. Sense deixar de banda la teoria, s’ha posat el focus en la pràctica per donar eines als professionals de la comunicació interna. Es tracta d’un llibre que podria servir per afrontar possibles crisis futures.

Pel que fa al volum Comunicación institucional pública, de Mar García-Gordillo y Concha Pérez-Curiel (eds.), s’hi constata que les direccions de comunicació de les institucions públiques han guanyat pes en les dues últimes dècades, ocupen un lloc  destacat en els organigrames institucionals i cada vegada desenvolupen un paper més crucial en la defensa de la imatge i la reputació de les institucions. Aquest llibre pretén analitzar i demostrar el rol que tenen les direccions de comunicació en el sector públic en com­paració amb el privat, respecte al seu grau de responsabilitat social i disponibilitat de recursos humans i econòmics. Consta d’un capítol teòric que mostra l’evolució d’aquests departa­ments cap a nous reptes, i el relat de nou casos d’èxit professional que dibuixen un escenari de futur i entusiasme per a les direccions de comunicació a les institucions públiques.

Pots ampliar la informació o adquirir-ne un exemplar a:

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada