Dircom Catalunya

Influencers si… però no qualsevol influencer

1 febr., 2022 | Dircom Catalunya, Sense categoria

“No ens interessa el influencer més popular, sinó el que comptarà la col·laboració des del mateix lloc que nosaltres”. Sota aquesta premissa treballa les aliances i la col·laboració Carol Blázquez, directora d’Innovació i Sostenibilitat de Ecoalf, que ens traslladava la seva filosofia sobre l’ús de influencers en la comunicació de la marca, pionera en moda sostenible, durant una nova sessió del Cicle sobre Sostenibilitat organitzat per Dircom Catalunya i moderat per la fundadora de Noima i professora de Esade Sonia Ruiz.

La sessió, presentada per Natalia Berenguer, vocal de la Junta de Dircom Catalunya, es va centrar en les aliances i els grups d’interès. “Totes les col·laboracions són molt senzilles si tens clar el teu propòsit”, va concloure Carol Blázquez.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada