Dircom Catalunya

Les oportunitats de la comunicació permanent

18 nov., 2021 | Dircom Catalunya

Que avui en dia no desconnectem no té per què ser un problema, pot ser una oportunitat. Així ho consideren els ponents de la segona sessió dels Diàlegs sobre el futur de la premsa al s.XXI que organitza Intermèdia, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i Dircom Catalunya i que va tenir lloc al CaixaForum Macaya de Barcelona.

“Que la comunicació sigui permanent no és ni bo ni dolent, l’important és que el mitjà estigui ben finançat. Si el finançament no depèn només dels clics pots fer-ho millor”, va afirmar Neus Tomás, subdirectora de diario.es, que es felicita que “cada vegada més, hi ha pagament pels continguts”.

Per Cristina Farrés, directora de Crónica Global, a més, “la comunicació permanent existeix perquè la societat la demana. Els mitjans són ràpids perquè tot és ràpid. No volem esperar que Netflix ens carregui una pel·lícula durant més temps del compte”. Opina el mateix Antoni M. Piqué, director de Projectes a El Nacional.cat, que va afirmar que “la competència ens obre un panorama boníssim perquè ens punxa i ens fa espavilar”. “El futur del model de negoci dels mitjans és pagar i aquí el tema és guanyar-se l’atenció de la gent”, va concloure.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada