Dircom Catalunya

Objectiu: cuidar les persones

22 set., 2021 | Dircom Catalunya

“Ara ja no es tracta només de ser activistes, es tracta de cuidar els que tenim al costat i dins de les organitzacions”. La frase és d’Anna Badia, responsable de Sostenibilitat de Veritas, i resumeix a la perfecció els principals aprenentatges de la tercera sessió del Cicle sobre Sostenibilitat organitzat per Dircom Catalunya, centrat en la sostenibilitat social.

Durant la sessió, que va presentar Fede Segarra, vicepresident de Dircom Catalunya, i va moderar Sonia Ruiz, professora d’Esade i fundadora de Noima, es van abordar temes i reptes clau com la inclusió i la diversitat. Per a Áurea Benito, directora de Recursos Humans a Isdin, “el que aporta valor no és la diversitat, sinó la inclusió”. Reflexions totes elles inspiradores que els socis van poder seguir online.

Sonia Ruiz, que conduirà també la resta de sessions del cicle, va concloure que “el compromís social de les organitzacions ha de ser global”.

Si ets soci de Dircom, descarrega’t aquí l’informe complet.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada