Dircom Catalunya

ClubHouse, un bon banc de proves per a les empreses

17 juny, 2021 | Dircom Catalunya

ClubHouse, la xarxa social de moda els últims mesos, pot ser un bon banc de proves per a les empreses, entre altres factors perquè permet “fer proves que no siguin visibles”. Així ho considera Gustavo Entrala, expert en transformació digital i xarxes socials i Senior Advisor en Transformació Digital i Innovació en LLYC.

Entrala va ser el protagonista de la nova sessió del cicle Digital Sessions que organitza Dircom Catalunya i que es va centrar en ClubHouse i el boom de l’àudio digital. Per a l’expert, les principals claus d’aquesta plataforma són: “ha de tenir lloc en clubs, incloure difusió en altres xarxes socials i donar importància a qui està a la conversa”. Tot i el boom que ha suposat ClubHouse en l’últim any, l’expert considera que no tindrà la mateixa repercussió ni l’èxit de xarxes com Twitter o Facebook.

Després de fer un detallat repàs per la genealogia d’Internet i els diversos processos pels quals han passat les xarxes socials, Gustavo Entrala va avançar algunes notícies interessants: va explicar, per exemple, que “Spotify està assajant la indexació dels podcast, un moviment brutal perquè fins ara no hi ha un Google de l’àudio”.

La sessió va ser presentada i moderada per David Coral, vocal de Dircom Catalunya i president i CEO de BBDO & Proximity, i va comptar amb molta interacció per part dels socis assistents, molt interessats en l’ús eficaç d’aquestes noves plataformes de comunicació.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada