Dircom Catalunya

XI Assemblea Territorial Ordinària de Dircom Catalunya

27 maig, 2021 | Dircom Catalunya

Dircom Catalunya ha celebrat la seva XI Assemblea Territorial Ordinària, on els socis i sòcies han avalat la gestió de l’Associació durant el 2020 i els plans per al 2021. Les circumstàncies de la pandèmia han obligat al format telemàtic, però tot i així els associats han respost a la crida i han participat en l’activitat, on la presidenta, Mª Lluïsa Martínez Gistau, ha detallat la gestió duta a terme l’any passat i els principals eixos per aquest 2021.

Per la seva banda, la tresorera de Dircom Catalunya, Mª José Isern, ha explicat l’informe econòmic, que inclou les dades més rellevants del tancament del 2020 i el pressupost previst per aquest 2021. El secretari general, Marc Gómez, ha estat l’encarregat de conduir l’Assemblea, en què també s’ha projectat un vídeo de resum de l’activitat principal de l’Associació en un any tan especial com el 2020.

 

 

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada