Dircom Catalunya

Arrenca el nou Cicle sobre Sostenibilitat amb Pablo Sánchez, fundador de B Lab

20 abr., 2021 | Dircom Catalunya

La crisi de la Covid-19 ha posat de manifest la importància de donar resposta als reptes socials i mediambientals. La població espera més compromís que mai de les empreses i, per assolir-ho, el rol del director de comunicació ha de redefinir-se per liderar el canvi cap a la sostenibilitat a l’organització.

 

En aquest context, Dircom Catalunya ha estrenat un cicle de sis sessions sobre Sostenibilitat conduït per Sonia Ruiz, fundadora de la consultora estratègica en sostenibilitat NOIMA i professora a ESADE, per tal que els dircoms esdevinguin veritables líders d’aquesta transformació.

El primer convidat d’aquest cicle, que ha presentat Mª Lluïsa Martínez Gistau, presidenta de Dircom Catalunya, ha estat Pablo Sánchez, fundador i director de B Lab Spain, organització sense afany de lucre que busca generar un impacte social positiu amb la foça del negoci. “Sense un compromís amb el canvi, l’empresa veu limitada la seva capacitat per sostener-se en el temps”, ha afirmat Sánchez, que també ha explicat quins són els criteris fonamentals perquè una companyia esdevingui B Corp.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada