Dircom Catalunya

El lideratge en temps de pantalles

26 març, 2021 | Dircom Catalunya

En l’últim any hem passat de la comunicació “cara a cara” a la comunicació “càmera a càmera” i per això és fonamental dominar les principals pautes per liderar en temps de pantalles.

Aquest ha estat el tema principal de la segona sessió del cicle Digital Sessions organitzat per Dircom Catalunya. Un training complet dirigit per Lola Martínez, presentadora de CNN International i professora d’Executive MBA a Esade, IE, Aalto, St. Gallen. Experta en Communication Skills, Public Speaking i Media Training, Lola Martínez ha dut a terme un taller eminentment pràctic, amb aforament reduït per fomentar la interacció i on tots els socis han pogut posar a prova les seves habilitats davant la càmera.

Durant una mica més d’una hora, la convidada ha detallat les set claus per comunicar i liderar en aquests temps, ja sigui davant de públics externs o els propis equips. Entre les eines destacades per Lola Martínez, figuren la col·locació de la lluz -que és  fonamental per evitar clarobscurs i afavorir la comunicació-, una postura correcta, mirar de manera adequada a càmera per simular una conversa real, intentar captar l’atenció de l’interlocutor en la primera frase, donar idees concises possibles de retenir, cridar a l’acció, etc. Però la principal recomanació de l’experta es “sigues tu mateix”, savi consell sens dubte.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada