Dircom Catalunya

Benvinguda als nous socis de Dircom Catalunya

12 febr., 2021 | Dircom Catalunya

La trentena de nous socis de Dircom Catalunya del 2020 i el que portem de 2021 han pogut conèixer avui i intercanviar impressions amb la Junta Directiva.

Durant una trobada virtual de més d’una hora, la presidenta de Dircom Catalunya, Mª Lluïsa Martínez Gistau, ha presentat l’Associació a les noves incorporacions, a les quals ha animat a compartir les seves expectatives i interessos, així com la seva experiència en aquests durs mesos de pandèmia per la Covid-19.

La presidenta ha fixat com propòsit de l’Associació treballar perquè els directors de comunicació estiguin als comitès de direcció i esdevinguis veritables estrategs dins les companyies. També ha repassat les principals activitats de Dircom Catalunya i ha anunciat els dos nous cicles formatius que es duran a terme els propers mesos: sobre digitalització i sobre sostenibilitat, dues de les matèries clau en el dia a dia en el sector de la comunicació.

Gairebé tots els assistents han compartit les seves reflexions i demandes, que passen per aprofundir en el networking i les bones pràctiques de les organitzacions.

Etiquetas:

Agenda

Actualitat

Actualidad relacionada