Presentació

Dircom Catalunya es va crear l'octubre del 2007 i va ser la pionera en el desenvolupament territorial de l'Associació de Directius de Comunicació. La seva creació va ser el fruit de la inquietud d'un grup de socis catalans de Dircom per apropar coneixement i networking a altres dircoms. Avui està constituïda per 153 professionals d'algunes de les empreses i institucions més importants de Catalunya. Dircom Catalunya representa el 15% dels socis de Dircom.


La creixent complexitat de les tasques del dircom, l'increment de les seves responsabilitats en àrees que van des de les xarxes socials, la reputació corporativa, la responsabilitat social de l'empresa, a la comunicació interna, externa, relacions amb mitjans i institucionals, posa en relleu la importància d'oferir esdeveniments i formació especialitzada i permanent, propera als directius de la comunicació corporativa.

La Junta Directiva està formada per Mª Lluïsa Martínez Gistau (directora Executiva de Comunicació, RR.II, Marca i RSC de CaixaBank) com a presidenta; Fede Segarra (director de Comunicació de Damm) com vicepresident; Mª José Isern (directora de Comunicació d’Anticipa Real Estate) com a secretària i tresorera; Kathy Matilla (consultora i professora de la Facultat Blanquerna), David Coral (president del grup BBDO), Marc Gómez (gerent de Comunicació de Abertis) i Natalia Berenguer (secretària general de Danone Sur d'Europa), com a vocals.

Dircom Catalunya disposa d'una oficina a Barcelona (Avinguda Diagonal, 452 8ª planta), al capdavant de la qual es troba Sandra Arenas, exercint les funcions de gerent.

JUNTA DIRECTIVA DIRCOMCAT 2018

Junta Directiva de Dircom Catalunya. De esquerra a dreta: David Coral, Fede Segarra, Kathy Matilla, Mª Lluïsa Martínez Gistau, Mª José Isern y Marc Gómez

 

Partners

Asociación de Directivos de Comunicación © 2018

Paseo de la castellana, 193, 1ªplanta, 28046 Madrid (Spain) - Telf: (+34) 91 702 13 77

Dircom en Facebook Dircom en LinkedIn Dircom en Twitter Canal de SlideShare de Dircom Canal de youtube de Dircom
 

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros de análisis para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como para el análisis de su navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. (Política de Cookies).