Presentació

Dircom Catalunya es va crear l'octubre del 2007 i va ser la pionera en el desenvolupament territorial de l'Associació de Directius de Comunicació. La seva creació va ser el fruit de la inquietud d'un grup de socis catalans de Dircom per apropar coneixement i networking a altres dircoms. Avui està constituïda per 207 professionals d'algunes de les empreses i institucions més importants de Catalunya. Dircom Catalunya representa el 20 % dels socis de Dircom.


La creixent complexitat de les tasques del dircom, l'increment de les seves responsabilitats en àrees que van des de les xarxes socials, la reputació corporativa, la responsabilitat social de l'empresa, a la comunicació interna, externa, relacions amb mitjans i institucionals, posa en relleu la importància d'oferir esdeveniments i formació especialitzada i permanent, propera als directius de la comunicació corporativa.

La Junta Directiva està formada per M. Lluïsa Martínez Gistau (Directora Executiva de Comunicació, RRII, Marca i RSC de CaixaBank) com a presidenta; Fede Segarra (Director de Comunicació i Relacions Externes de Damm) com a vicepresident; M. José Isern (Directora de Comunicació d’Anticipa Real Estate) com a tresorera; Marc Gómez (Director de Comunicació Financera de Fundació Bancària "la Caixa") com a secretari general, David Coral (President i conseller delegat de BBDO Iberia), Natalia Berenguer (General Secretary Iberia, Italy & Greece de Danone), Jordi Romañach (Director de Comunicació i Relacions Institucionals Catalunya i Balears d’El Corte Inglés) i Carme Miró (sòcia fundadora i CEO d’Apple Tree Communications), com a vocals.

Dircom Catalunya disposa d'una oficina a Barcelona (Avinguda Diagonal, 452 8ª planta), al capdavant de la qual es troba Sandra Arenas, exercint les funcions de gerent.

Junta-Directiva-Dircom-Catalunya-Presentacion
De izquierda a derecha: David Coral, Carme Miró, Marc Gómez, M. Lluïsa Martínez Gistau, Fede Segarra, M. José Isern i Jordi Romañach

 

Partners

Asociación de Directivos de Comunicación © 2019

Paseo de la castellana, 193, 1ªplanta, 28046 Madrid (Spain) - Telf: (+34) 91 702 13 77

Dircom en Facebook Dircom en LinkedIn Dircom en Twitter Canal de SlideShare de Dircom Canal de youtube de Dircom
 

Utilizamos dispositivos de almacenamiento y recuperación de datos de terceros con la finalidad de mejorar el rendimiento de la Plataforma y de evaluar el uso que se hace de la misma, así como dispositivos de almacenamiento y recuperación de datos de análisis y publicitarios. Clique en “aceptar” para consentir el uso de todas las cookies. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.